Camilla Bendix “Diva for FULD skrue!”

Ecouture
21/12/2015

Når jeg designer nye kjoler, giver det SÅDAN mening for mig at skabe en kjole til noget ganske bestemt! Jeg synes, det er sjovt at give mig selv en bunden opgave og designe til en person, en rolle eller en bestemt historie. På den måde er der også en grund til, at noget nyt skal skabes, i stedet for bare at designe med fødderne solidt plantet midt i den blå luft. Desuden bliver designarbejdet på den måde også til en slags kostumiering, og det har jeg jo altid elsket❥

Ecouture by Camilla Bendix

Mit seneste designprojekt var i samspil med den skønne skuespillerinde Camilla Bendix. Sammen har vi skabt denne smukke gallamodel, som selvfølgelig bærer navnet “Camilla B”. Jeg synes, det er blevet en vildt flot kjole, som kan bruges af alle jer divaer derude… Nåh ja – og den er lige landet 😉 Tjek den ud…

Vi skød en fotoserie på Nørrebro Teater under overskriften “Diva for FULD skrue!” Fotoserien er historien om Ecoutures grundfilosofi, der handler om at inspirere kvinder til at stråle og være powerfulde kvinder.

Iscenesat af Ecouture – og selvfølgelig med Camilla Bendix i hovedrollen. Se hele fotoserien herCamilla-filmDivaer, som  ruller den røde løber ud foran sig, hvor de går, og spiller hovedrollen i deres egen historie, lever livet storslået, men med blik for detaljen. Forførende og feminin med sans for det dramatiske. Hende, man vender sig efter på gaden og tænker WAUW! Kort sagt ønsker jeg at inspirere kvinder til at blive den bedste udgave af sig selv. Min filosofi er, at hvis du tør at rette ryggen og stråle, følger der måske en masse selvtillid og meget andet godt med. Jeg kalder det ”feminin-isme”. Altså kombinationen af at være superfeminin og en stærk kvinde.

Samarbejdet går år tilbage

Vores samarbejde satte sine første små spirer for nogle år tilbage, da jeg kreerede denne sjove haute-costume julekjole til Camilla Bendix i forbindelse med, at hun skulle optræde som stjernesolist og konferencier ved en stor stor julekoncert.jul Camilla Bendix som en stjernejulepakke (Foto: Carsten Bundgaard)

Rigtig glædelig Diva!

Kh Johanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.